Skip Jensen január 29-én háromtagú zenekarával, a Skip Jensen Grouppal lép fel a Corvintetőn. Bluesból, rhythm & bluesból, észak-amerikai folkból és persze jófajta elszabadult rock & rollból összegyúrt muzsika. Fellép még a francia The Hands és a magyar Oddds.

A Skip Jensen Group tavaly januárban adta ki első nagylemezét, majd egy 7 inches kislemezt, és készítettek egy klipet is.

Skip Jensen – Done Tried

Ha a 2000 -es évekből ki kéne emelni egy helyet ahol masszív és saját hangzással rendelkező underground Rock n Roll élet folyt, sokan vágnák rá, hogy Montreal. Ezt a közeget (innen nőtte ki magát King Khan)  egy Symphatetic Sounds of Montreal című válogatás nagyon szépen bemutatja. Skip Jensen két zenekara is szerepel a lemezen, a Scat Rag Boosters, és a Stack O’ Lees. Mire a válogatás megjelent egyik zenekar sem működött már, Skip Jensen mint klasszikus one man band folytatta mint Skip Jensen; His Shakin Feet közben a Demon’s Clawsban is lehúzott két és fél évet. Később a one man band duóvá duzzadt, Seb Normal (The Feeling of Love, Normals, Delacave stb.) dobolt  S.J. gitározott és énekelt ez volt a Skip Jensen; Seb Normal. És el is érkeztünk a közelmúltba, mikor is a duóból trió lett, ezt a felállást hallhatjuk, láthatjuk január 29-én.

THE HANDS
Ha európai RnR / Garage fellegvárat kéne mondani Bordeaux és Perpignan lenne a két legesélyesebb.
Salvador Dalí szerint a Világegyetem kellős közepe a perpignani vasútállomás, ezt 1965 -ben vászonra is festette a mester. A város innen Budapestről nézve maga a földi Paradicsom, közel a tengerpart, ahonnan látszanak a Pireneusok csúcsai, a borok pedig kiválóak. Az ifjúság mégis unatkozik a sok gazdag és öreg helyi lakos között. Ezen az áldatlan helyzeten változtat a 90- es évek elején néhány fiatal, akik megalapítják a város első Rock n Roll zenekarát, a Beach Bichest. Innen nincs megállás, létrejön az első független mini kiadó a Nasty Product Records, és persze sorban alakulnak a zenekarok is: Toxic FarmersSonic Chicken 4The FatalsMighty Go Go PlayersJack Of HeartCrank.
The Hands az új generációhoz tartozik, tavaly jelent meg első nagylemezük, egy pszichedelikus garage punk lemez a durvábbik fajtából. Koncert videóikat elnézve úgy tűnik élőben sem igazán finomkodnak, sőt! A jelenlegi felállásból a tagok játszottak már RNR666 bulin a Jack Of Heart -al és a Crank- el is!

ODDDS

A budapesti ODDDS a Piss Crystals- ra hasonlít leginkább, nem véletlenül. Van átfedés a két zenekar között. Fuzz-mániás, zajos, elszállt punk. Reméljük a Corvintetőn is felcsendül a Stooges örök érvényű, I wanna be your dogja!

Belépő: 1200 Ft

Címkék:
 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>