Milyen lehet az, amikor Grga Pitic, Dadan Karambolo, és a Macskajaj többi sztárja az utolsó nagy farsangi mulatságukra készülnek? Hát három napos vigasság, disznón lovaglás, kifogyhatatlan pálinka és annyi rézfúvós, ahány csak elfér a színpadon! 

Ezt a hangulatot próbálja felidézni a Bohemian Betyars és a Guca Partizans Brass Band február 28-án, pénteken az A38 hajón. A hónap utolsó hétvégéjén egy nem mindennapi budapesti koncerttel indítják európai turnéjukat a Bohém Betyárok. Európa legnagyobb tereit felverő banda a nyári utcazene körútja után most a szlovén, spanyol, francia, brit és ír klubokat veszi célba, hogy elterjesszék a magyar sírva vigadás dallamvilágát. Előtte viszont a cigányzenét más tradíciókkal és stílusokkal is vegyítő legtüzesebb balkáni rezesekkel hozzák el a hajóra egy szerb farsang feleljthetetlen dallamait.

Két valódi energiabomba zenekar, amelyek ezen az estén kőt kövön nem hagynak: az utóbbi évek egyik legvadabb őrülete megspékelve olyan mértékű örömzenével, amellyel telelőhetik mulatsággal az étert! Egy biztos, közös koncertjükkel elűzik a telet egyszer és mindenkorra!

Jegyár: 1000/1500 Huf

Kezdés: 19:30

Címkék:
 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>