A Nickelodeon berendelt 13 részt a 2003-as School of Rock filmből, amiben a főszereplő az idióta, ám tehetséges Jack Black volt.

Az idő megszépíti az emlékeket még ennél a filmnél is. Nem volt átütő alkotás, talán annyira a kult státuszba sem került bele, mint egy sorozatberendelés indokolná (elsőre tényleg csak 13 részt kértek), de mindenképpen jó érzés visszagondolni a filmre, és talán segít megszerettetni, életközelivé hozni a gyerekeknek a zenekarosdit (nem kell nagyszínpad mindenkinek, de mindenkinek kell egy zenekar).

Ahogy azt a film is, a sorozat is a kis béna tanár, Dewey Finn kalandjait meséli majd el, aki lecsúszott zenészként egy általános iskolában lesz zenetanár, ahol a kölyköknek a Led Zeppelinről és a Black Sabbathról mesél.

School of Rock – Trailer

Elvileg ősszel kezdik el forgatni és 2015 tavaszán már be is mutatják. Sajnos nem valószínű, hogy Jack Black benne lesz, pedig úgy mindenképpen érdekesebb lehetne a sorozat.

Infó innen: rollingstone.com

Címkék:
 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>