A sajtótájékoztatóra esőben került sor, de Gerendai Károlyék megígérték, hogy ebben a hónapban többet nem esik az eső. Nem csodálkoznánk, ha tényleg elintéznék a szervezők, mert erős lineuppal zárja öthónapos fesztiválszezonját a Budapest Park. A nyári bulik folytatódnak szeptemberben is.

Vagy ahogy Gerendai Károly részletezte:

“A Quimby velünk kezdte és nálunk fejezi be nyári szezonját. A Park nagyszínpadán zárja le 25. jubileumi turnéját a Tankcsapda. Olyan előadók látogatnak el hozzánk, akik eddig még nem álltak a Nagyszínpadunkon (Pajor Tamás, Scooter). Sőt olyan is lesz, aki ebben a formában még Magyarországon sem lépett fel (The Serial Killers). A Park „házi zenekara” az Infected Mushroom idén a gyökerekhez tér vissza egy Old School Live Set-tel. Ska-reggae ünnep is várható a PASO és Ladánybene 27 koncertjén, ami a Kapuzárási Partihét első bulija lesz. Másodikként a Punnany Massif áll színpadra, aki idén már 3 nagysikerű és teltházas koncertjét adja a Budapest Parkban. Zárásként pedig egy óriási retro bulival köszönünk el a közönségtől.”

A rendhagyó sajtótájékoztatón a teljesség igénye nélkül részt vett Kiss Tibi, Pajor Tamás, Zagar és KRSa is. Mindannyian ejtettek pár szót arról, hogy mire számíthat majd a közönség a szeptemberi parkos koncertjükön, és kiemelték, mennyire hiánypótló a Budapest Park intézménye Budapesten, nem csak a színvonalassága, hanem főleg a befogadóképessége miatt, hiszen mondjuk az Aréna és a Dürer Kert között méretben csak a Budapest Park jöhet szóba.

És akkor lássuk a BP szeptemberi programját:

2014.09.05.     Zagar feat Mc Kemon, vendég: Anima Sound System

2014.09.06.     Quimby, vendég: Vasárnapi Gyerekek

2014.09.11.     Bikini, vendég: Abaházi Csaba és az RLB

2014.09.12.     Scooter (D)  20 years of hardcore, vendég: Kozmix

2014.09.13.     Tankcsapda 25. jubileumi koncert, vendég: Vegas Maffia

2014.09.14.     The Serial Killeres (Xzibit & B-Real [of Cypress Hill] & Demrick)

2014.09.18.     Amen & Az Összközmű – Pajor Tamás szózene  lemezbemutatója

2014.09.19.     Infected Mushroom (ISR) Old School Live Set

2014.09.20.     Hobo és Bandája: Szégyen és Gyalázat (Best Of )

2014.09.25.     PASO, vendég: Ladánybene 27

2014.09.26.     Punnany Massif

2014.09.27.     Total Kapuzárás! – Parkzáró Koncert és MegaParty (fellép többek között a Happy Gang, Animal Cannibals, V-Tech, Kerozin, Dj. Dominique) 

Végül pedig hadd álljon itt egy kis összegzés az idei külföldi fellépőkről:

Emir Kusturica, Everlast, Russkaja, Gogol Bordello, Limp Bizkit, Dropkick Murphys, Soulfly, Protest the Hero, Pet Shop Boys, Asian Dub Foundation, Sick Of It All, HIM,  Dream Theater, Joss Stone, Die Antwoord.

 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>