A Run Over Dogs megérkezett Londonba, ahol egyből három fellépésük is volt, ebből kettőt el is mesélnek az alábbi bejegyzésben, illetve a videón is betekintést nyerhetünk: The Islington és The Dublin Castle.

“Az előző részben láthattátok a két napos párizsi mulatságunkat, ahonnan egyből a koncert után megindultunk Calais felé és egy reggeli komppal áthajóztunk Doverbe, Angliába. Útba esett a Canterbury érsekség, meg persze nem ártott London előtt tesztelni, mennyire megy a balra tarts, úgyhogy kirándultunk egy gyorsat, aztán elindultunk az első londoni bulink helyszínére, a The Islingtonba.

A turné során ez volt az első hely, ahonnan vegyes érzelmekkel távoztunk, mert bár fel voltunk készülve, hogy itt aztán tényleg egy vagyunk a sok közül, de az nagyon ciki volt, hogy a hangmérnök, a biztonsági fickó és a többi zenekar is iszonyat bunkón adta elő az estét. Nincs is mit mondani erről a buliról, maximum annyit, hogy az utána lévő két londoni koncert jócskán kárpótolta a zenekart mindenért, elmúlt minden para, elég gyorsan felvettük a klubok és a város tempóját. Péntek este a The Dublin Castle nevű legendás klubban játszottunk headlinerként, és már az elejétől fogva merőben más volt a hozzáállás, ment a bratyizás a többi zenekarral, a hangmérnök is belevaló fickó volt, úgyhogy megalapozta az estét. Tudni kell a klubról, hogy többek között itt adta első londoni koncertjét az Arctic Monkeys, ez a Madness otthona, és Amy Winehouse is a Dublin Castle-t tartotta kedvenc londoni helyének, de játszott itt rengeteg más mára neves zenekar is. Nem csak a klub, de az egész környezet, Camden Town egy nagyon élő, még mindig a 60-as, 70-es éveket tükröző városrész, tele őrülettel. Péntek este lévén pedig szépen be is sűrűsödött a hely, és sikerült a teremben tartanunk az előttünk játszó zenekarok közönségét is, ami a klub szervezői szerint manapság az egyik legnehezebb feladat (még lemezeket is adtunk el).

Run Over Dogs – Europen Tour Part 5

A legnagyobb pozitívum viszont az volt, amikor becuccoltunk a kocsiba, a hely hangosítója pedig kijött utánunk, majd azt mondta, hogy eddig nagyon kevés zenekarhoz jött ki elköszönni, de örül, hogy együtt dolgozhattunk és bevallása szerint hónapok óta nem látott ilyen fasza bandát fellépni a Dublin Castle-ben, szóval ha legközelebb Londonban járunk szóljunk és segít. Aztán az este végére megint eléggé elmozdultak a határok, megünnepeltük ezt a fasza bulit. A következő blogban beszámolunk a harmadik londoni, valamint a liverpooli koncertről! Reméljük, otthon király minden, nemsoká’ hazaérünk. Kutyák”

Címkék:
 

Eddig egy hozzászólás

  1. Juhász Iván szerint:

    Valóban csak a legismertebb sztorik jutnak eszembe erről, ahogy nézem az utazásotokat (Illlés, Piramis, Lokomotív)
    Egy apa

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>