Egyre izgalmasabb a kutyák turnéja, Párizs kifejezetten ingergazdag állomásnak bizonyult, volt itt körgyűrűn való kocogás, ismerkedés a Magyar Vándorral, Tapló Télapó-nézés az Eiffel-torony tövében, idegőrlő dugók, Sacrée Coeur, húgyszagú metró és koncert a Pop Inban.

“Kisebb szünet után a turné harmadik állomásának Párizs adott helyet. Két napot töltöttünk a francia fővárosban, az első éjjel beettük magunkat egy zsúfolt klubba, de nem húztuk sokáig az estét, befeküdtünk a rogyásig megpakolt kisbuszunkba és ott töltöttük az éjszakát. Meghatározó élmény volt az Eiffel-torony lábánál hálózsákba bújni, és a birtokunkban lévő egyetlen filmre, a nívós Tapló Télapóra elaludni. Aztán persze óránként felébredtünk, káromkodtunk kicsit, és rommá fagyva felébredtünk hétkor. Csaptunk egy hatékony városnézést, megtudtuk, hogy egyedien finom illata van a párizsi metrónak, aztán a Pop In felé vettük az irányt. Átverekedtük magunkat Európa valószínűleg legdurvább körforgalmain, annyi dudaszót hallottunk, mint otthon egy évben.

Run Over Dogs – Europen Tour Part 4

Este 10-kor kezdtük a koncertet, amitől be kell valljuk, be voltunk szarva rendesen, mert 95 decibel alatt kellett maradnunk, nem tekerhettük fel a cumót, pedig 3 nap szünet után hiányzott a zúzás. Nagyon kellemes légkör alakult ki a koncert közben, a tetőpont talán a francia nyelvű jammelésünk volt, ami egy Manu Chao és egy Edith Piaf szám hirtelen felindulásból való összemixeléséből állt, full oda nem illő akkordokkal, de szimpatikus volt párizsi cimboráinknak (video). A koncert után ismét előkerült a pálinkás üveg, úgyhogy hajnalban kellemes hangulatban vágódtunk be az autóba és kezdtük meg utazásunkat Calais felé, ahol reggel beparkoltunk a kompba és megkezdtük utazásunkat Londonba. Időközben lement már egy londoni buli, még van kettő, hamarosan jelentkezünk és megírjuk az élményeinket!”

Címkék:
 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>