Na ilyen az, amikor a Run Over Dogs pihen két koncert között: fárasztóbb, mintha fellépnének… Berlin után Kölnben és Brüsszelben lazítottak, mielőtt továbbromboltak volna Párizs felé.

“Volt 3 nap szünetünk, ahol picit keményebben sült el a helyzet, mintha koncerteztünk volna. A berlini mulatság után másnap Kölnbe utaztunk, ahol megnéztük, kipróbáltuk Európa legnagyobb hangszerüzletét, a Music Store-t. Ezután vettük észre, hogy a legjobbkor érkeztünk a városba…mindenki be volt öltözve valaminek, a humortalanok kamurendőrként nyomultak, de voltak nagyon király szettek. Nekünk jelmez nélkül kellett felvenni a tempót, úgyhogy dupla olyan hangerőn veszélyes mutatványokat kellett végrehajtanunk. Felvettük az öregasszony szagú bundáinkat és belevágtunk a sűrűjébe. Volt itt sörrel medobált Angry Birds, kamu szülinap, kukában performance, tőgy leharapás. Később boxoltunk kicsit egymással, aztán éjfélkor már a kocsiban aludtunk. Elég hideg volt, és gusztustalan.

Run Over Dogs – European Tour Part 3

Másnap Brüsszelbe utaztunk, és innen szertnénk megköszönni Leilának, hogy befogadott minket, így tudtunk egy nagyot aludni. Megnéztük a belga fővárost, gofriztunk, sültkrumplit dobtunk szószokkal és másnap elindultunk Párizsba. Ahogy látjátok, fárad egy kicsit a társaság, recsegnek a csigolyák, de a következő videóból újra koncertekről tudunk beszélni, hiszen van a hátunk mögött egy nagyon király párizsi koncert, most pedig már Londonban vagyunk! 1-2 nap és jelentkezünk, reméljük otthon minden fasza! Kutyák”

Címkék:
 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>