Miután végigkövettük a Bohemian Betyars Utcabetyár-turnéját, rendhagyó beszámolókkal és profi videókkal, elhatároztuk, hogy folytatjuk ezt a nagy sikerű sorozatunkat. A Run Over Dogs nem akármilyen turnéra indult, a megállók között szerepel Berlin, Párizs és London is. Íme az első megálló, Ceske Budovice beszámolója a zenekar tollából.

Első körben szeretnénk megköszönni mindenkinek, aki ott volt kedden az R33-ban, nagyon jól esett, hogy ennyien eljöttetek! A koncert után volt még egy kellemes elhajlás, kocsikulcs mizéria, de kettőre már haza is értünk. Reggel fél 10-kor találkoztunk az R33 előtt, röpke puzzle a hangszerekkel, aztán az irányt Ceske Budejovice felé vettük. Vilczek úr Flumimucija javított a másnapos döglődésen. (Az Ital receptjét a videóból elsajátíthatjátok) 5-re meg is érkeztünk a Budweiser sör otthonába, Ceske Budejovicébe. Gyors becuccolás után a helyi Rock rádiónak adtunk interjút. A rádiós faszinak, meg a tolmácsnak jutott szerep az est további részében is, teljes shut down lett a vége, reméljük jobban vannak, lásd a videót:

Run Over Dogs European Tour Part 1

Húsz percnyi városnézés után becsekkoltunk a hotelbe, aztán vissza, soundcheck. A beállás után a tulaj tündéri felesége 6 tál gőzölgő vacsival várt minket, aztán körbeküldtük az Unicumot, meg a szilvapáleszt és a mag megindult a lejtőn. Király kis helyi rockbanda nyomta előttünk, baromi jól szólt a hely. aztán negyed tizenegy körül belecsaptunk a Noxious Foodies c. számunkba. Szerda este lévén nem volt heringparty, de aki ott volt, mindenki a barátunk lett. A pultos faszi láttán volt egy csöpp Félelem és reszketés Las Vegasban feelingem, de azt mondta, itt még ilyen fasza banda nem játszott. Voltak csávók akik azért jöttek, mert ledobták a láncot a tavalyi turnévideónk láttán, és meg akarták nézni, hogy tényleg így élünk-e. Ezek a fickók a koncert után a már korábban említett rádiós figurával karöltve kijöttek a buszunkhoz, ahol megitattuk, megcigáztattuk őket, 3 perc múlva pedig egy rossz büfi miatt bepüréztek, aztán mintha valaki folyamatosan rángatná alattuk a talajt, megindultak haza. Ekkor vettük észre, hogy a tolmácsként funkcionáló új, helyi barátunk megkaparintotta a szilvás üveget, és a koncertünk alatt totál csutkára tette magát. Mennie kellett vigyázni a kishúga kacsájára, de amikor hatodszor jött vissza elköszönni, nagyon hatásos performanszot mutatott be, örökre belopta magát a szívünkbe. A faszi, miután kétszáz decibellel üvöltözte, hogy CSIKLÓÓÓ, CSUCSKKKAA, CSIKLÓÓÓ, totál felspanolva megfogta a Szentkirályis üveget, és jó másfél deci pálinkát vállalt az arcára. Drága cimboránk bár próbálkozott kemény maradni, de a jó Szilas féle szilva összehúzta minden lyukát. Mivel a szemébe is öntött, 10 másodperc múlva úgy szétszedte a cucc a fejét, hogy kiszaladt a helyről, aztán többé nem láttuk. Gyanús, hogy a haja is kihullott, mire haza ért. Természetesen ránk zárták a helyet, aztán átsétáltunk a hotelszobába és nyugovóra tértünk. Reggelire egy csodálatos Halusky a piacról, aztán megindultunk Berlin felé.

Címkék:
 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>