Minden valamire való magyar metal hírportál lehozta a hírt, miszerint rajongói összefogásból készül Rex Brown és Mark Eglinton Pantera-könyvének hazai kiadása. Az is köztudott, hogy A Pantera igaz története – belső szemmel könyvbemutatójára június 11-én kerül sor a Fogasházban, itt viszont most elolvashatjátok a Rex Brown által a magyar kiadáshoz írt exkluzív előszót!

“Magyar rajongók, szevasztok!

Az a szerencse ért, hogy nemrég megismerhettem két csodálatos embert, akik elhatározták, hogy megajándékoznak benneteket, Pantera-rajongókat és engem az önéletrajzom magyar kiadásával! Mindig óriási élmény volt megfordulni Magyarországon, mind a színpadon, mind a színpadon kívül. Sokszor jártam nálatok, és bátran kijelenthetem, büszkék lehettek a múltatokra, kultúrátokra és a kibaszott rock ’n’ roll zenekaraitokra! Mindig öröm volt fellépni a Panterával és a Downnal Európa egyik leglelkesebb közönsége előtt…

A könyv, amelyet most a kezetekben tartotok, pár éve íródott és kifejezetten pozitív visszhangra lelt a nagybetűs Rajongók körében! Ez életem sztorija az én szemszögemből… Sok minden történt, mióta kijött, de vannak dolgok, amik nem változtak.

Szeretném megköszönni Dudich Ákosnak és Horváth István Pityesznek, amiért vették a fáradságot, és megvásárolták a könyvem jogait, hogy elérhetővé tegyék a számotokra! Külön köszönet Ákosnak, aki átültette a művet angolról magyarra, és természetesen örök hála Mark Eglintonnak, aki ugye eleve segített megírni az egészet, hehe! Remélem, élvezitek majd, dőljetek csak hátra, és éljétek át velem életem mérföldköveit! Isten áldja a Rock ’N’ Rollt!

Rex Brown, 2016 májusa”

Fotó: Réti Zsolt;
Borítóterv: Horváth Kornél

A könyv előrendelhető ittSőt, aki még ma utal, annak a neve bekerül az immár tördelés alatt álló könyv egyik oldalának a fejlécébe!

Címkék:
 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>