Íme a szervezők nyilatkozata: “Mélyen megrázott minket is Robin Williams tragikus halála, így csütörtöki vetítésünket az ő emlékére tartjuk. Számtalan filmen láthatjuk sokoldalú, érzékeny színészi munkáit: mi, 14-én egy filmdrámával adózunk a színész emlékének. Az 1990-es Ébredések Robert De Niróval közös darabja.

Dr. Malcolm Sayer a Baibridge-i Kórház ideggyógyászatára kerül. Az osztályon szinte teljesen öntudatlan, gyermekkoruk óta tetszhalott állapotban lévő betegeket kezelnek. Bár nem tudnak beszélni és érzelmeiket, gondolataikat más módon adják
környezetük tudtára, Sayer meg van győződve róla, hogy ezek az emberek ”odabenn mégis élnek”. A lelkes orvos egy olyan új gyógyszert fedez fel, amellyel a betegeket vissza lehet hozni őket az életbe. Csodálatos ébredésnek lehetünk tanúi (forrás: Port.hu).

A vetítés kezdetén az egy Oscar- és hat Golden Globe-díjjal jutalmazott színész előtt egyperces néma csenddel tisztelgünk.
A film eredeti hanggal, magyar felirattal kerül vetítésre.
Időpont: 2014. augusztus 14. csütörtök
Kapunyitás: 18.00
Kezdés: amikor nagyon sötét lesz, kb. 21.00-21.30 között

HELYFOGLALÁS – NEM KÖTELEZŐ, DE AJÁNLOTT
Ha biztosítanád a helyed, írj emailt: info@corvinteto.hu Az előzetes foglalás díjmentes, a foglalt helyeket 18.00-tól lehet elfoglalni és 20.00-ig tudjuk fenntartani.

VIP HELYEK
A vetítések a teraszon ingyenesek, ám az előadást nézheted négy méterrel feljebb is: a kilátóban 12 db szék vár, melyek egyenként 3000 Ft fogyasztásért foglalhatók: info@corvinteto.hu

A filmbe középtájon 15 perces szünetet iktatunk, amit mindenki arra használ fel, amire akar. A szünet közben ügyesen egy visszaszámláló lesz látható a vásznon, hogy mindenki visszaérjen a második részre.
Rossz idő esetén a program sajnos elmarad.
Belépés csak 18 éven felülieknek.

Címkék:
 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>