Mindezt egy helyen, egy időben kaphatjuk az arcunkba, március 2-án, péntek este a Dürer kertben: The Koffin Kats, The Silver Shine, thekillingscreens, Random Chords.

A The Koffin Kats 2003-ban indult Detroitból, 2007-re pedig már három albummal büszkélkedhettek, és bebetonozták a helyüket a világ punk rockabilly élmezőnyében. A “koporsó-kandúrok” igazi világcsavargók, folyamatosan úton, állandóan turnén, nálunk is már ötödszörre járnak, talán nincs is igazi otthonuk…  Aki még nem látta őket, annak kötelező részesülnie a sokkban, aki  pedig egyszer már úszott együtt az árral, az úgyse hagyja majd ki a Dürer kertes globális party-cunamit. A The Koffin Kats új albumáról (Our Way & The Highway) íme egy kis ízelítő, a „The Way Of The Road”: The Koffin Kats – The Way Of The Road
Előttük, 22 órától a hazai The Silver Shine lép fel, akiknek nemrég jelent meg a The Same Old Song névre hallgató ötödik stúdióalbumuk, illetve egy Rihanna (!) feldolgozással felkerültek rögtön két tengerentúlon megjelent válogatás albumra is, melyek (rajtuk kívül is) elég húzós neveket tartalmaznak.
A alaphangulatot a thekillingscreens biztosítja majd 21 órai kezdettel, akik karcos street rock’n'rollt játszanak. „A gyilkos képernyők” fél éves kényszerpihenő után térnek vissza a hazai klubéletbe, december 31-én megjelent Hearts Are Blackaned kislemezük pedig letölthető innen.
Az estét pedig a dirtbeat-ötös Random Chords kezdi; a legjobb fiúk és lány(ok) a leggonoszabb zenével, ezt személyesen garantálom!

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>