A Sziget első fesztiválnapján, szerdán, Pulp volt a Nagyszínpadon, Motörhead a metálhelyszínen, de sokan a kisebb helyszínek kulturális csemegéit ízlelgették. Prince például az Európa Színpad fellépőjének, Ana Mourának a koncertjét nézte meg.

A Sziget azért is egyedi folt a világ fesztiváltérképén, mert a nagy műfaji színpadok mellett számos olyan helyszín búvik meg a fák között, melyek a világ tán kevésbé populáris, de mindenképpen nagyon izgalmas produkcióit igyekszenek csokorba gyűjteni. Ezt fedezte fel a nulladik nap sztárja, Prince, aki nagy sikerű koncertje után másnap is kilátogatott a fesztiválra, hogy jó barátnőjét, a csodálatos hangú fadoénekest, Ana Mourát megnézze a Sziget egyik új helyszínén, az Európa Színpadon.

Érdemes tehát a nagyszínpadok mellett csemegézni az egyéb színpadok és sátrak műsorából, hátha zenegurmé sztárokkal futsz össze.

http://www.sziget.hu/fesztival

Címkék:
 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>