Az NME hírül adta, hogy a hajdani Queens Of The Stone Age-basszeros, Nick Oliveri a zenekar október 31-én esedékes Los Angeles-i koncertjén, vagyis a halloweeni bulin a ráadásban ismét színpadra lép Josh Homme-ékkal.  Oliveri azt is hozzátette, hogy csak Homme-n múlik, hogy esetleg írnak-e majd újra közösen számokat.

Az NME-nek nyilatkozva, Oliveri a következőket mondta: “Josh először azzal rukkolt elő, hogy legyünk mi az előzenekara, amire egyből rábólintottam, majd visszahívott, hogy mi lenne, ha a koncert végén eljátszanánk közösen hat régi Queens-számot. Természetesen ebbe is rögtön beleegyeztem.”
Amikor az újságíró arról kérdezte Nicket, hogy tekinthetjük-e ezt egyfajta előjátéknak, mielőtt újra teljes jogú zenekari taggá lépne elő, így válaszolt: “Ez kizárólag Josh-on múlik. Ez az ő zenekara és minden döntést egyedül hoz meg. Az utóbbi tíz évben számos QOTSA-koncerten felbukkantam, és sokszor jeleztem, hogy szívesen csatlakoznék hozzájuk egy dal erejéig a színpadon. Idővel felhagytam ezzel a próbálkozással, mire Josh kezdett el hívogatni. Ebből is jól látszik, hogy ez a dolog nem rajtam múlik, hanem Josh-on.”

Oliveri, aki már a legendás Kyussban is együtt dolgozott Homme-val, kerek egy évtizede lépett ki a Queens Of The Stone Age-ből, de a legutóbbi …Like Clockwork stúdióalbum If I Had A Tail című számában újra vokálozott. Az igazi áttörésre idén került sor, amikor április 15-én a portlandi Keller Auditoriumban fel is lépett a zenekarral.

Queens of the Stone Age – Millionaire, 2014 4 15 Portland, feat. Nick Oliveri

Nick Oliveri tíz napja (szeptember 15.) jelentette meg első szólólemezét Leave Me Alone címmel.

A Queens Of The Stone Age magyar nyelvű története itt kapható.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>