A hamarosan megjelenő Closer remix album mellett egy új dal is kiadásra vár, amelyhez már elkészült a legfrissebb videó. Az Easter Song Fehér Balázs elmondása alapján a „feltámadásról szól”.

A szöveget Titusszal közösen írták és próbálták az aktuális élethelyzeteket megfogalmazni benne. Ehhez pedig a legjobb ómen, hogy egy olyan klipet forgattak hozzá, amelyik már alapból díjnyertes!

The Carbonfools – Easter Song

A szám érdekessége még, hogy Fehér Balázs Titusz mellett az Easter Song másik társproducere, így egy végletes és kettős Carbon-dalra számíthatunk! Ezek pedig a klipben is megjelennek. A story Emil Goodman – Heaven’s Vanguard című kisfilmjéből lett kiemelve és amit Szabó Dani vágott újra a hozzáforgatott zenekari képekkel. Az, hogy a kisfilm és az új The Carbonfools dal tökéletes párosítás lesz, mind Emil mind pedig a zenekar számára egyértelmű volt.

Egyébként az eredeti kisfilm 2013-ban a 11. Kecskeméti Animációs Fesztiválon elnyerte „A legjobb videoklip” kategória első helyét, így egy teljesen logikus választás, hogy ehhez a dalhoz ezt a vizuális anyagot használták fel. Hiszen az elsővel csak nyerni lehet!

Címkék:
 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>