Szabó Márton István a Slam Poetry Budapest és a József Attila Kör tagjaként mutatja be első, Nem alszol című verses lemezét a Corvintető tetőteraszán július 16-án, ahol maga a szerző olvassa fel szövegeit Mogyorósi János és Kiss Benjámin zenéire.

A lemezen és a bemutatón hallható szövegek két oldalról építkeznek: egyfelől a klasszikus szépirodalmi hagyományokat követik, azaz a szövegek nagy része folyóiratban már publikált versek, míg hangzásvilágukat a slam poetry műfajában eltöltött évek határozzák meg. Így már nem is véletlen, ez a vegyes spoken word-verses lemez hazánkban elsőként, egyszerre a József Attila Kör és a Slam Poetry Budapest égisze alatt jelenik meg.

Az e havi corvintetős showcase slam tematikája is a lemez címéhez kapcsolódik, hiszen álmatlansággal kapcsolatos asszociációkat önt slambe Závada Péter, Süveg Márk Saiid, Pion István, Csíder István Zoltán, Simpn Márton, Szabó Márton István és Gábor Tamás Indiana.

Időpont: 2014. . szerda, 19.00 – 22.00 között
Helyszín:  Corvintető – tetőterasz (1083, Blaha Lujza tér 1-2., bejárat a Somogyi Béla utca felől)
Részletes program: 19.30 – Nem alszol – verses lemez-bemutató
20.30 – Slam Showcase, téma: ÁLMATLANSÁG
Jegyár: 1000 Ft, mely a lemezt is tartalmazza

Eddig egy hozzászólás

  1. oldalunk szerint:

    nagyon jól éreztük magunkat, köszi szépen

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>