UPDATE (2015.09.20): SOLD OUT; 2015.09.20. Alapból többen jelezték a facebookon a részvételi szándékukat az Eagles of Death Metal-koncertre, mint ahányan beférnének, most viszont már úgy tűnik, hogy alig-alig vannak jegyek.

Az A38 azt írta, hogy valószínűleg pár napon belül kitehetik a sold out táblát, így aki biztos ott szeretne lenni az év egyik legforróbb klubkoncertjén, annak nem érdemes tovább várnia.

Azt hogy Josh Homme jön-e, azt majd aznap este megtudjuk, de erre azért mondjuk úgy 2% esélyt adnék. Alapból egyet sem, de nagyon szeretném én is, hogy Ő doboljon.

A Queens Of The Stone Age-dobos/frontember Josh Homme és gyerekkori cimborája, Jesse Hughes a kilencvenes évek végén kezdte el nagy jelentőségű zenetudományi kísérletét. A cél annak kutatása volt, hogy miként hangzana, ha az Eagles (a hetvenes évek nagy hatású folk rock-zenekara, a Hotel California előadója) death metalt játszana. Szabadidőzenekarnak indult formációjuk innen is nyerte a nevét: Eagles Of Death Metal, tehát a Death Metal Eagles-e.

A kísérlet meglepően kézenfekvő és végtelenül szórakoztató eredménnyel zárult. Kiderült, hogy a megszületett hibrid neve nem más, mint rock and roll, méghozzá a legdögösebb fajtából. Homme és Hughes nem gondolták túl a dolgot: csajok, buli, prostik, verdák és természetesen Szeretet és Világbéke, ahogy első lemezük címe is mondja…

tovább: http://www.a38.hu/hu/program/eagles-of-death-metal-us

hirdetés:

Címkék:
 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>