Bár Al Jourgensen, a George Busht hajdan leginkább korbácsoló ipari metal isten esküdözött, hogy az amerikai elnök leköszönésével ő is nyugdíjba vonul, csak nem bírt magával, újra összerántotta a csapatot, és a mai szent napon meg is jelent a Ministry új albuma, a Relapse.

Persze ez senkit se ért váratlanul, hiszen a munkafolyamatról folyamatosan közvetített a zenekar rövidebb-hosszabb videókkal, aztán december 23-án kijött az első (99%), majd február 22-én a második szám (Double Tap), pár napja pedig elkészült az előbbi videója is:

Ministry – 99%

Valljuk be, volt már jobb klipje a Ministrynek, de az érezhető, hogy Jourgensenék tartják a kőkemény darálós irányt, és aránylag kevés perui altatódal lesz hallható a tizenegy számos lemezen. Mindig csalódás, ha valaki nem tartja be a szavát, de tegyük szívünkre a kezünket: nekünk jó, hogy meggondolta magát a jó öreg Al…

Az album egyelőre az iTunes-on és a kiadó honlapján szerezhető be, és ha minden igaz, a Szigeten láthatjuk is a zenekart.

Címkék:
 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>