A Soulwave-t 2007-ben alapította Fodor Máté énekes-dalszerző és Huszár Ádám gitáros. A zenekar dalait fiatal  lélekemelés jellemzi: nagyívű refrének, lányhódító dalszövegek, mindezt a modern akusztikus popzene köntösébe bújtatva egy nagyon profi klippel.

Az áttörést 2015-ös Szélcsend című daluk hozta meg a végtelenül szerethető, karakteres srácok számára, ami debütálása után egy évvel még mindig szerepel a Petőfi Rádió Top 30-as listájában.

Soulwave – Mindent Elhittem

2016-ban teltházas turnén vettek részt a Halott Pénz vendégeként, és áprilisban megjelentették aktuális slágerüket, a Mindent Elhittemet, amelyet saját elmondásuk szerint a párkapcsolatokat széthúzó vagy éppen egyben tartó ellentétek inspirálták. A roppant személyes hangvételű dalhoz pedig egy kétszereplős videót forgattak, amelyet napjaink egyik legmenőbb kliprendezője, Miki357 jegyez.

„A forgatás egy teljes napot vett igénybe, helyszínéül pedig egy solymári bánya szolgált, ami elég egyedi hangulatot kölcsönzött a videónak” – mesélte a zenekar frontembere, aki egyben a kisfilm főszereplője is.

reklám

Címkék:
 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>