A Middlemist Red és a Képzelt Város pont úgy zárják az évet, ahogy elkezdték: közös koncerttel, december 29-én a Trafóban. 2014 mindkét zenekar számára mozgalmas év volt, az évzáró koncertet pedig különleges vizuállal teszik majd izgalmassá.

A Middlemist Reddel január óta megfordult a világ: a zenekar alig több mint egy éve jelentette meg első kislemezét, mely egyből pozitív fogadtatásra lelt, és az elmúlt hónapokban olyan sikereket generált, mikről eddig álmodni sem mertek. Év elején megnyerték az Index „A Szám” című alternatív dalversenyét, felléptek az összes nyári fesztiválon, s már csak hab a tortán, hogy a Deezer nemzetközi tehetségkutatóját is első helyen végeztek. A zenekar novemberben teltházas közönség előtt mutatta be Supersonic Overdrive című nagylemezét az A38-on, decemberben pedig elkészült első klipjük is a Multicoloured Drive-hoz, így most a Middlemist Rednek bőven akad oka az év végi ünneplésre.

Middlemist Red – Multicoloured Drive (OFFICIAL VIDEO)

A Képzelt Város koncertje egy egészen különleges welcome party lesz: ekkor ér haza a csapat gitáros-szintetizátorosa, Miskolczi Márton, aki félévig Dániában folytatta hangmérnöki tanulmányait. A zenekarnak december elején jelent meg akusztikus, IO című kislemeze, melyre az újrahangszerelt régebbi dalok mellett egy friss szerzemény, a Mégis, mindent is felkerült. Az új dalhoz készült az első olyan videoklipje a csapatnak, melyben a tagok is szerepelnek, a videó pedig ezúttal a stúdiózás bensőséges hangulatára és a zenélésre helyezi a hangsúlyt. De nemcsak ez a klip 2014 hozadéka, hiszen tavasszal mutatták be a Theodor című számhoz készült klipjüket. Ez Bolla Szilvia misztikus látomása, mellyel olyannyira eltalálta a csapat hangulatvilágát, hogy ő jegyzi ezen az estén a banda vizuálját is.

Képzelt város – Mégis, mindent (OFFICIAL MUSIC VIDEO)

Mindkét zenekarnál a fotók, plakátok, videók vagy borítók nemcsak imázs képek, hanem zenei világuk képi kivetülése is. A Trafó adottságai pedig tökéletesek arra, hogy egy koncert erejéig izgalmas látványvilággal tegyék még különlegesebbé a zenei élményt.

Címkék:
 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>