Teltházas lemezbemutatójuk után a tavalyi év nagy felfedezettje, a Middlemist Red ismét visszatér az A38 Hajó gyomrába, a lett Carnival Youth társaságában.

Míg egy évvel ezelőtt a Middlemist Red neve csak a zenei blogokat figyelők fülében csengett ismerősen, mára a A Szám” című alternatív dalversenynek és a Deezer nemzetközi tehetségkutatójának első helyével a zsebükben egész sokan ismerik Őket és erőteljes, húzós, neo­psych rock zenéjüket. A Middlemist Red novemberben megtöltötte a Hajót a Supersonic Overdrive lemezbemutatójával, decemberben pedig elkészült első klipjük is, a Multicoloured Drive. A zenekar idén tavasszal készül első Európa turnéjára, de a zenekar pár hónappal teltházas lemezbemutatója után ismét visszatér az A38­ra, hogy idei első koncertjével megmozgassa a hajópadlót!

Middlemist Red­ – Multicoloured Drive

Előttük a lett Carnival Youth játszik, akik hasonló utat jártak be Lettországban, mint a Middlemist Red. Az indie, neo­folk zenét játszó zenekar tavaly jelentette meg debütáló, Never Get Enough című kislemezét, melyet ősszel a No Clouds Allowed nagylemez követett, a kettő közötti időszakban sorra járták Európa legnagyobb fesztiváljait és klubjait, így aki figyelmes volt, már a Szigeten és a GMK­-ban is hallhatta a Carnival Youth­ot.

Időpont: február 7. 20:00
Helyszín: A38 Hajó, Budapest Petőfi híd, budai hídfő
Belépő: 1800 Ft, elővételben: 1200 Ft. (www.a38.hu vagy személyesen a Hajón)
Facebook esemény

Az OTP Junior kártya tulajdonosok most féláron vehetnek jegyet a február 7­-i Middlemist Red és Carnival Youth koncertre. A kedvezmény mind az elővételi, mind a helyszínijegyekre érvényes, de egy kártyával csak egy kedvezményes jegy vásárolható.

Címkék:
 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>