Igazi nyárvisszacsempésző road movie-t készített a Meztelen Diplomaták, mely az idei fesztiválos élményeiket foglalja össze, Hogyha velem című daluk ritmusára, és az ilyan hangulatú filmeket muszáj megnézni.

A Meztelen Diplomaták idén először a Fishing On Orfű és a Bánkitó fesztivál színpadára is felléphetett, a srácok élményeiket kamerával dokumentálták, a legjobb pillanatokat pedig most hárompercnyi klipbe sűrítették, mely tökéletesen illik a róluk szóló, Hogyha velem című szerzeményükhöz.

A fesztiválokon Skublics Gergő forgatott, aki a Füredi és a Dánok című klipen is dolgozott, míg az utómunkáért Seltsam János, a csapat gitárosa felelt:
„A koncepció az volt, hogy a Fishinges és Bánkitavas fellépéseinkből készült klipet majd a késő őszi, tél-eleji hidegben jelentetjük meg, hogy majd visszacsempésszünk egy kis nyarat a nagy hidegbe. Aztán az elmúlt héten hirtelen annyira nyár lett megint, hogy úgy éreztük, most van itt az ideje megmutatni mindenkinek.”

Meztelen Diplomaták – Hogyha velem

Nem ez az első alkalom, hogy betekinthetünk a színfalak mögé. A Donna Kárenhez készült videó például a srácok ciprusi útját örökíti meg, ahol egy showcase fesztiválon mutatták be milyen is a magyar virtus, most pedig hazai terepen kukkanthatunk be a turnébuszba, idézhetjük vissza a nyári koncerteket.

„Egyetlen dolgot sajnálok csak, hogy nem készült használható felvétel az első Fishingünk legemlékezetesebb jelenetéről, amikor a 30Y koncert alatt a toi-toi-okban kerestem Matyi telefonját, amiről csak annyit mondott, hogy beleejtette az egyikbe. Aztán másnap visszatértünk a tett színhelyére és két segítőkész biztonsági őrrel és néhány érdeklődővel együtt kihalásztuk az elveszett telefont. Azóta is boldogan használja.”- Meséli Jani.

www.meztelendiplomatak.hu

Címkék:
 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>