Együtt Péterfy Bori, a Tankcsapda, a Kiscsillag, a Blind Myself, a Belga – és így tovább. Az említett együtteseket Felhőjáró Baksa-Soós Attila fűzte össze, akinek Rocklitera című könyvsorozata stílusteremtő. A nagy érdeklődéssel övezett első rész után a Rocklitera Vol. 02. a Silenos Kiadó gondozásában jelent meg.

ROCK-LIT-ERA, avagy a zene, az irodalom és a korszak tükre; olyan novellák gyűjteménye, melyek a kortárs magyar pop-rock zenekarait mutatják be. Zenekar & Novella & Fotó – ahogyan még sosem láthatták kedvenceiket a rajongók!

Novelláról novellára meglepő és újszerű megközelítésben juthat eszünkbe kedvenc zenekarunk, koncertünk vagy épp csak egy dal, de lehet, pont a nagymama lekvárja. Kiszámíthatatlanul és sodró módon élhetjük át a kortárs magyar könnyűzene ezen furcsa pillanatait, a jelenleg legfontosabb előadókkal a főszerepben.

A neves magyar együttesek Lékó Tamás különleges fotóin láthatók, s a dalszövegeik és zenéjük által ihletett novellákban irodalmi hősökké válnak. És igen, BeckrockZoli (30Y) itt tényleg párba áll GrecsóliteraKrisztiánnal – mivel ők jegyzik a kötet előszavát. A könyv a könnyűzenei életrajzairól ismert Silenos Kiadó gondozásában jelenik meg, és már rendelhető kedvezményesen 2000 Ft-os áron.

A könyv bemutatójára (és dedikálására) az Írók Boltjában kerül sor november 14-én, 17:45-kor, Péterfy Bori és Egyedi Péter közreműködésével.

Címkék:
 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>