A Grammy díjas csapat tíz évvel ezelőtt lépett be a köztudatba, azóta is számos sláger köthető a nevükhöz. A június végén megjelent Overexposed című album is bővelkedik a slágergyanús számokban.

A frontember Adam szerint ez lett az eddigi legpopulárisabb lemezük, és tényleg. Eléggé elhagyták a rockosabb vonalat, ami szerintebb nem jó, másoknak viszont pont ezért fog tetszeni.

Kezdjük a klippes Payphone-al, aminek a klipje remek, van sztorija, és arra a pár percre tényleg leköti a figyelmet. A szám maga viszont nem túl erős, ennél jobb dalok is megtalálhatóak a lemezen például a Beautiful goodbye vagy a Kiss. A 12 számos albumon meglehetősen sok íródott a bandatagok tollaiból, ez mondjuk mindenképpen figyelemreméltó. A deluxe verzión a payphone 4! féle változata is fennvan, ami miatt egyáltalán nem érdemes ezt választani, plusz ugye a felejthetetlen Moves like Jagger, de ezt tényleg csak nagy rajongóknak ajánlom, egyébként nem éri meg. Egyébként az album maga egységes, a boritót imádom, nyári estékre teljesen megfelel.

Maroon 5 – Payphone

Címkék:
 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>