A Road és a Depresszió koncertje közel 2,5 órára egy hatalmas metálfesztivállá változtatta a Mol színpadot és környékét.
A hangulatról csak annyit, hogy direkt tanácsos volt kerülni a pogót, de még így is több sör löttyent ki, mint amennyit meginni sikerült.

A Road végre változtatott a koncertfelépítésén, és a mélyen szántó, komolyabb dalok helyett egy igazi laza, nyári fellépést rakott össze. Alapvetően a régebbi számokból építkeztek, de azért 1-2 dal felcsendült az új lemezről is. Persze a Máté (ének-basszus) féle szokásos stand-up sem maradhatott el a számok közötti konferálásokból. Ezen felül még most is sikerült valami újjal előállnia, ezúttal a közönséggel adatott hátra egy feles pálinkát a keverőpulthoz, s láss csodát, senkisem itta meg, és ki sem löttyent, ahogy kézről kézre járt. Összességében egy vidám headbangeléssel teli koncertet hagytak maguk mögött a srácok.

A Road-koncert után 20 perccel egyszer csak felcsendült a Star Warsból ismert Birodalmi induló, és bevonult a Depresszió, akik nem szórakoztak sokat, odacsaptak a húrok közé, és rendesen megmozgattak minket. Már az első két számukkal sikerült teljesen felpörgetni a közönséget, mindenki ugrott. Először láttam olyat koncerten, hogy spontán, mindenféle felszólítás nélkül a közönség hozta létre a Wall of death-t. A publikum lelkesedését a zenekar is átvette, hamarosan már Dávid (dobos) is énekelt a mikrofonba két szám között. Feri (ének, gitár) szerint jobban, mint bármelyik tehetségkutatóban felfedezett ember. A végén kiderült, hogy a Nem akarok elszakadni még jobban is szól, ha a Subscribe, az Insane és a Road is besegít az éneklésben, na meg, hogy a közönség mindig örül az ingyen piának, amit Goya (Road gitárosa) révén szereztek egy üveggel.

Kovács Kristóf Márton

Címkék:
 

Eddig 2 hozzászólás

  1. lepsek szerint:

    “Ezen felül még most is sikerült valami újjal előállnia, ezúttal a közönséggel adatott hátra egy feles pálinkát a keverőpulthoz, s láss csodát, senkisem itta meg, és ki sem löttyent, ahogy kézről kézre járt.”

    Ez nem teljesen új, már a ZPben is összejött nekik:D

  2. SPS szerint:

    sőt, PaFe-n is :)

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>