Ma indult el a miskolci Bohemian Betyars a 23 napos Utcabetyár turnéjára, amely hét országon ível majd át, olyan állomásokkal, mint Nizza, Zürich vagy – kapaszkodjatok – Ibiza. Képeiket, videóikat és beszámolóikat egyenesen ide, a hangzorróra posztolják.
Klubokban, strandokon, kastélyokban, fesztiválokon és természetesen főtereken játszanak majd ezen a nyaralásnak is beillő turnén a betyárok, akik a hétvégén még Debrecenben, a Campus fesztiválon léptek fel, majd a Tilos Rádióban rögzítették az akusztikus lemezüket. Gyakorlatilag innen startoltak a fiúk, miután a kisbuszukat némileg átalakították. Íme a 0. napi videójuk:

Bohemian Betyars – 0. nap, Budapest – Utcabetyár tour 2013.

Első megállójuk Olaszország, Trieszt, hamarosan olvashatjátok is a koncertbeszámolójukat! Utána Franciaország (Nizza), Spanyolország (Arbucies, Javea, Ibiza), majd ismét a gallok (Toulouse, Sarlat-La-Canéda, Aurillac, Grenoble) következnek. Visszakanyarodva északkelet felé, útba ejtik Zürichet, Prágát, és Krakkót is, mielőtt augusztus 13-án hazaérnének a 23 napos kalandozásból, mely során folyamatosan frissülő instagramos képekkel (jobbra fenn), videókkal, háromnaponta pedig beszámolókkal bombázzák majd a hangzorrót. A betyárok útjának követését egy térképpel segítjük (szintén jobbra fenn), ahol egyből kattinthatóak az adott helyszínen készült képek.
A fő cél a spanyolországi Javeában, az Iboga Fesztivál, de kíváncsian várjuk, mi sül majd ki az ibizai átruccanásukból, vagy a szymbarki kastélybeli fellépésükből is. 6500 km, 13 fellépés, plusz még ugye a spontán és egyben kivédhetetlen örömzenélések lépten-nyomon.
Innentől át is adjuk a szót Palágyi Mátééknak, hej! (Addig is itt olvashatjátok korábbi interjúnkat és lemezkritikánkat.)

Címkék:
 

Eddig egy hozzászólás

  1. JAJAJA szerint:

    HEY,

    hope the tour gos so well , the radio recording looks and sounds amazing.
    i miss you mad cunts…best of loook on tour and i hope you get drunk/laid/stoned/fucked up…all of the things.

    Tod

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>