A nu metál örök hősei újra a Sziget nagyszínpadán lépnek fel. A Korn mellett – új zenekarként – jön a NOFX, az Angel Haze és a The BossHoss.

A Korn a kilencvenes évek közepén újradefiniálta a metál zenét, több tíz millió lemezt adott el, két Grammy-díjat nyert, és nem utolsó sorban olyan halhatatlan slágereket hozott össze, mint a Blind, a Freak on a Leash, vagy a Falling Away From Me. 2013 októberében adták ki az új felvételüket, a The Paradigm Shift-et.

A NOFX. Veterán kaliforniai punk zenekar, a nyolcvanas és kilencvenes években felnőtt punk generáció ízlését, életérzését, illetve világlátását meghatározó, máig hiperaktív, elnyűhetetlen banda. Több mint húsz éve vannak a pályán, ezalatt tizenkét stúdióalbumuk jelent meg, munkáikból milliókat adtak el, zenéjük dallamos, felszabadult, de keményen odaszól minden képmutató és merev nyárspolgári konvenciónak.

Az Angel Haze (detroiti énekesnő) és a The BossHoss (berlini country) formációról itt lehet bővebben olvasni.

Címkék:
 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>