Az Irie-család szinte teljesen kiiktatja programjából a konferálásokat, hogy ezzel is értékes perceket nyerjenek, hogy a lehető legtöbb közönség-kedvenc dalukat játszhassák el augusztus 17-én, szombaton a Zöld Pardonban.

Régen tervezett, új koncepcióval áll elő a Zöld Pardonban a fiatalok egyik kedvenc koncertzenekara, az Irie Maffia. Amellett, hogy összes lemezükről válogatnak programjukba, azt tervezik, hogy a lehető legkevesebb beszéddel vezénylik majd le koncertjüket, hogy a felesleges duma helyett még több dallal örvendeztessék meg közönségüket a Rákóczi híd budai lábánál.

- Az összes lemezünkről veszünk elő majd dalokat, így persze az újról is, amiről pont a ZP-s koncert előtti napokban jelenik meg a legújabb klipünk, amit a „Badest” című dalunkhoz készítettünk. Természetesen ez is elhangzik majd, de mindig igyekszünk megfigyelni, hogy épp melyik dalunkat hallgatták, illetve melyik klipünket nézték meg a legtöbben a legnagyobb videó megosztó portálon, illetve, hogy melyikre érkezik a legtöbb kívánság, hiszen nekünk nagyon fontos, hogy a közönségünk tényleg a kedvenc számait hallhassa egy koncertünkön. Persze a saját kis favoritjaink is megvannak, és a kettőből alakul ki végül az a keresztmetszet, ami a repertoárunkat képezi. De ahhoz, hogy szinte mindenkinek a kedvében járhassunk, és minét több dalt tudjunk eljátszani, kitaláltuk, hogy mostantól a lehető legkevesebb konferálással fogjuk lezavarni a koncerteket, és a számokat amolyan „medley” szerűen, egymásba úsztatva játsszuk el, szinte megállás nélkül. Ezzel akár 5 percet is nyerhetünk, ami egy újabb számra elegendő időt jelenthet. És a közönségünk a dalainkért jön le a bulijainkra és nem a konferálásokért, úgyhogy reméljük, hogy beválik ez a módszer augusztus 17-én, szombaton este a Zöld Pardonban. – mondta el Busa Pista, a csapat MC-je.

A belépő a koncertre 600 Ft.

Címkék:
 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>