Az idei Sziget himnuszának szerzője és a Nagy-Szín-Pad verseny nyertese egy színpadon! A popélet két teljesen különböző stílusában mozgó csapata fogott össze egy nagy szabadtéri koncert ürügyén: Ivan & The Parazol és Mary PopKids a Budapest Park színpadán, augusztus 6-án! 

- Iszonyatos élményekben van/volt részünk ezen a nyáron, hihetetlen lehetőségek, színpadok, és olyan közönség, amelyről eddig csak álmodtunk. Ezért most úgy döntöttünk, a nyár utolsó hónapjára feldobunk egy magas labdát és a Budapest Park színpadán szeretnénk megmutatni, mit tud most az Ivan & The Parazol – mesél a közvetlen előzményekről Vitáris Iván, a zenekar frontembere. És valóban az elmúlt időszak e két zenekar nevétől hangos: Magyarország legnagyobb fesztiválja egyenesen az Ivan & The Parazol Together című dalát választotta himnuszául, míg a Mary PopKids a legtöbb szavazattal nyerte el a Nagy-Szín-Pad verseny fődíját.

Ivan & The Parazol: Together (Official Sziget Festival 2014 anthem)

Mindkét csapat négy éve alakult, Ivánék a hőskorszak, a hatvanas-hetvenes évek rockzenéjéből építették fel mára jellegzetes rockandroll-világukat, míg a Mary PopKids-srácok sajátos jövőzenében utaznak, ahol az elektronika mellett bőven megfér a soul és a funk. A befutás egyik alapismérve, hogy megszületett az a dal, amely az előadó védjegye: az öttagú Ivan & The Parazol már több slágerrel is bizonyított és az idei Mode Bizarre album kiváló fogadtatása csak megerősíthet mindenkit, hogy a Take My Hand nem teszi őket one-hit-wonderré.

- Amikor elkezdtük tervezni a koncertet, már tudtuk, hogy komolyabb kell legyen, mint eddig bármi, mert annyi lehetőséget és bizalmat kaptunk mind a közönségtől mind a szakmától, hogy egy hatalmas bulival kell ezt megszolgálnunk. Látva a nagy produkciókat, úgy érezzük a parkos buli mérföldkő lesz - teszi hozzá Iván, a dupla koncert szóvivője, majd hozzáteszi: – Fontos megemlíteni, hogy az Ivan & The Parazol igazán különleges vendéget is köszönthet ezen a jeles eseményen. Régóta játszunk már egy LGT-dalt, a Mindig magasabbra című nótát, amelyre mindig hatalmasat bulizik a közönség. Most úgy gondoltuk, Karácsony Jánossal, az LGT gitárosával kiegészülve e dalban tényleg magasabbra juthat a rockandroll.

Jegyek már kaphatók a helyszínen, a jegyirodákban és online, melyre a jegyár
07.23. 23:59-ig: 499 Ft
08.05.08:00-ig: 999 Ft
Helyszíni jegy: 1.499 Ft

Online jegyértékesítés: http://budapestpark.hu/jegyvasarlas

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>