A Képzelt Város életében hamarosan lezárul egy korszak, a zenekar két tagja is búcsúzik a csapattól. A sok évnyi közös zenélésre egy búcsúkoncerttel teszik fel a koronát, így szeptember 3-án még eredeti felállásban csendülnek fel a régi és új dalok az A38 hajó gyomrában.

A Képzelt Város immáron 11 éve meghatározó zenekaraa hazai post-rock színtérnek, a védjegyüknek számító csellóval és sötét gitárszövetekből épült zenéjükkel. Bár jó pár tagcsere történt az elmúlt egy évtizedben, Barta Gyöngyi csellójával és Kocsis Szilveszter basszusgitár játékával sok éve stabil bástyái a Képzelt Városnak, idén azonban úgy döntöttek sok év közös zenélés után nem folytatják a közös zenélést és új vizekre eveznek.

Tőlük búcsúzik most a zenekar és a rajongók szeptember 3-án, ahol a májusban megjelent Köd dalai mellett régen hallott klasszikusok is előkerülnek majd. A búcsúbuli bár mindenképpen egy korszak lezárása, egy újnak a nyitánya is lesz: a zenekar természetesen nem áll le és ősztől új tagokkal kiegészülve folytatja a zenélést. A Képzelt Város előtt a Hello Hurricane játszik, akik nemrég mutatták be What I Can Hide című lemezüket, a nyarat pedig koncertezéssel töltötték.

• Képzelt Város búcsúbuli, vendég: Hello Hurricane
• Időpont: 2016. szeptember 3. 19:30
• Helyszín: A38 Hajó
• Belépő: 1200/1500Ft
Facebook esemény

Képzelt város – Mégis, mindent (OFFICIAL MUSIC VIDEO)

Címkék:
 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>