Külön (zenélő) google logót terveztek Les Paul tiszteletére. Amcsi IP-vel record gomb, magyarral billentyűzetről pengethető. Rendes dolog tőlük, Les Paul megérdemli.

Les Paul (Lester William Polfuss 1915. június 9. – 2009. augusztus 13.), amerikai dzsesszgitáros, az elektromos gitár egyik kifejlesztője volt. Tehát nem csupán egy fejlesztő zseni, hanem zenészként is elismert játékos volt.

1952-ben szerződést kötött a Gibson hangszergyártó céggel, és megtervezte a saját nevéről mintázott Gibson Les Pault. Számos apróbb hangzásbeli és hangfelvétel-technikai szabadalmával is beírta nevét a modern könnyűzene történetébe. Már a kezdetekkor az 1930-as években összetákolta The Log nevű elektromos gitárját (Az első elektromágneses hangszedő 1931-ben látott napvilágot.). A The Log, akkor még csupán egy 10 x 10 cm-es nyers faanyag volt, gitárlábbal, nyakkal és a ráerősített hangszedőkkel.

Íme az LP google logó:

http://www.google.hu/

 

Címkék:
 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>