A Fishing on Orfű 2016-ban június 22-25. között kerül megrendezésre és és itt lép majd fel utoljára (de tényleg) a Kispál és a Borz. December 1-én indul a jegyértékesítés a jövő évi Fishingre.

A jegyárak a következők lesznek:
- Szerdai napijegy a Kispál-napra: 7 990 Ft
- 4 napos bérlet (early bird, 1 000 db): 14 990 Ft
- 4 napos bérlet: 17 990 Ft
- 3 napos bérlet: 15 990 Ft
- Sátorjegy: 2 000 Ft

A csütörtöki, pénteki és szombati napijegyek értékesítése kora tavasszal, a részletes zenei program közzétételekor kezdődik.

Jövőre valami véget ér: 2016-ban a Fishingen lesz Kispál és a Borz utoljára. A zenekar visszatérés-trilógiájának utolsó darabjával jövőre végleg lezárul a Kispál-sztori. A búcsúzó etapban az utolsó sorlemezek (Velőrózsák, Turisták bárhol, Én, szeretlek, téged), valamint nagylemezen meg nem jelent koncertslágerek kerülnek majd terítékre.

A zenekar – az előző évekhez hasonlóan – külföldön melegít majd a Fishinges koncertre. Tehát 2016-ban is elcsíphetjük a Kispált pár nyugat-európai klubban, valamint a Felvidéken is.

A visszatéréshez kapcsolódóan a zenekar idén is kedveskedik díszdobozos kiadvánnyal: az életmű középső szakaszához tartozó sorlemezek mellé természetesen odakerült az idei Fishinges koncert filmje is.

Jó hír a filmek szerelmeseinek, hogy jövőre mozihelyszínnel bővül a fesztivál. A rendezvény hangulatába tökéletesen passzoló helyszínen leginkább zenei témájú filmeket vetítenének, valamint az utóbbi évek kiváló magyar felhozatalából is szemezgetnének a szervezők. A Fishing on Orfű egyébként koncertjeinek nagy részét több kamerával rögzíti, 2015-ben már az összes előadást felvette, így már több mint 300 koncertfilm található archívumában, amelyből szintén láthatunk jópárat az új helyszínen.

Csak úgy, mint az elmúlt két évben, a Fishing jó eséllyel idén is már elővételben teltházas lesz, tehát érdemes időben jegyet / sátorjegyet venni, valamint szállást intézni Orfűn vagy Pécsett.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>