Mint arról már mi is hírt adtunk, a Faith No More új lemezre készül, melynek a beharangozó kislemezéhez, a Motherfucker-hez készített borítót ma nyilvánossá is tették. Nincsen túlbonyolítva, de nem is kell. A zenekar neve, egy farkas és ennyi. A kislemez az év végén jelenik meg.

A Motherfucker korlátozott számban jön majd ki november 28-án bakeliten, december 9-én pedig digitális formában. A kiadó a zenekar sajátja, a Reclamation Records. Az A-oldalon a júliusban a londoni Hyde Parkban debütált Motherfucker szerepel majd, a B-oldalon pedig egy J.G. Thirlwell által készített remix.

Motherfucker – Faith No More – London – Hyde Park – 2014

A 2009-ben összeállt FNM 18 éve, vagyis az 1997-es Album Of The Year óta nem tett le az asztalra hivatalos anyagot, csak koncerteztek erre-arra, például nálunk is (íme egy beszámolónk). Úgy tűnik, végül csak igaza lett azoknak, akik esküdtek rá, hogy a turnék során összezárt kreatív zenészek között idővel kell, hogy szülessen valami új anyag.

 

Címkék:
 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>