A Green Day egyre mélyebbre ássa bele magát a mainstream kultúrába: pop-rock zenekarrá újította magát első lépésként (még politizálni sem átallott), aztán musicalt hoztak össze, most meg az Angry Birds játékkal paktált le az új albumot népszerűsítve.

Persze lehet azt mondani, hogy a Dookie óta egyre szarabb, de azért az már 18 éve volt (18!), és azóta is rendre ott vannak a képünkben. Az is biztos, hogy aki a Dookie óta lecsengést érez, az sokat ne várjon a trilógiától, aminek az első darabja, az ¡Uno! szeptember 25-én jelenik meg. (Az első single, a máris óriási sláger Oh Love alább.) Meglepő módon a másik kettő címe ¡Dos! és ¡Tré! lesz, és a második idén novemberben, a harmadik pedig majd 2013-ban jelenik meg.

A Green Day meets Angry Birds pályák viszonylag egyszerűek, pár perc alatt végigvihető szinte az egész széria (facebookon…). Az természtesen sokat hozzátesz, hogy mindenhol Green Day-utalásokkal találkozhatunk (például már az első pályán a kézigránát-felépítmény vagy akár a köszöntő kép).

Angry Birds Green Day - köszöntő kép

Green Day: “Oh Love” – [Official Video]

hivatalos oldal: www.greenday.com
magyar Green Day könyv: silenos.hu/greenday

Címkék:
 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>