Alapvetően már amit a Kimmel-Showban rögzítettek is elegendő lenne videóklipnek, hiszen a zenekar tagjai Popon kívül Josh Homme (Queens Of The Stone Age) Matt Helder (dob – Arctic Monkeys) és Dean Fertita (szintén QotSA). Na most, ezenkívül kell még egyéb!? Hogyne!

Persze az, hogy a vén(!) Iggy tornázgat (jaja… tai chi), Josh meg motorozgat, az mennyire kielégítő, az valós kérdés, hiszen tőlük minimum valami vasvillával fémvámpírok felboncolását vártam volna, de még ami késik, nem múlik.

Iggy Pop – Sunday

reklám

Iggy Pop – Sunday – Kimmel-Show

Iggy Pop ezen felül, emellett egy Stooges-könyvön is dolgozik, ami majd Jack White kiadójánál (Third Man Records) jön ki, még idén: Total Chaos: The Story of The Stooges címmel.

Körülbelül 300 oldalasra tervezi és természetesen lesznek benne sohasem látott képek plusz további együttműködők, úgy mint Jack White, Johnny Marr és Joan Jett többek között.

forrás.

Címkék:
 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>