20 éves a Pearl Jam. Nick Oliveri börtön közelében. Magyar r’n’r pisi-botrány. Egy ügyes kislány.

Idén töltötte be a Pearl Jam a 20. életévét. Gratulálunk! A kortársaiknak csak így-úgy vagy egyáltalán nem is sikerült. Ennek örömére rengeteg dologgal készülnek a rajongóknak és maguknak is. A visszaszámlálás már elindult, minden napra jut valami a honlapon: www.pj20.com/countdown. Rendeztek például egy két napos fesztivált, ahol ott volt például a QotSA is. Itt történt, hogy Eddie Vedder elénekelte (meg dobolta) velük a Little Sistert. A videó alapján kinek mennyit érne egy ilyen esemény?

Queens Of The Stone Age w/ Eddie Vedder – “PJ20″ Alpine Valley,Wi. 9/4/11

Ha már Queens Of The Stone Age: Nick Oliveri csapott egy kisebb bulit agyonkészítve magát. Az történt nagyjából, hogy megcsapta a feleségét, mindezt hangosan, és a szomszéd kihívta a zsarukat. Öt órán keresztül vívott harcot a helyi cop csapattal (SWAT), aztán rázúzták az ajtót. Találtak egy mordályt (valami nagy kaliberű gun, csőre töltve), némi metamfetamint, meg kokaint. Ebből a remek buliból akár 15 év guggolás is lehet. …nem egy tánc. /via Rockélet magazin/

Nálunk bezzeg elég egy pisálás is, hogy remek rendőrségi ügy legyen belőle. Egyelőre úgy tűnik, hogy vagy valamelyik 30Y-os tag, vagy valaki az Isten Háta Mögöttből rosszkor eresztett rossz helyen. Mindez részletesen itt olvasható.

Utolsóként: egy nagyon ügyes és multitalent csajt lehet találni a videómegosztókon, ha jól keresünk. A kiscsaj – Josie Charlwood –  azzal szórakozik, hogy valós időben loopokból rak össze dalokat, és elég fenomenálisan csinálja. Bizonyíték:

“Feel Good Inc” – Gorillaz Live Looped Cover – Josie Charlwood – BOSS RC-30

Címkék:
 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>