Emlékszem, jó pár éve a kocsiban hallottuk, hogy a következő előadó egy friss csapat, a Halott Pénz. Röhögtünk, milyen gimis/usamajmoló már: Dead Money. Aztán szépen kifordultak ebből a poénból: a Halott Pénz zenekar június 25-én eddigi legnagyobb szabású koncertjét adja turnéjuk zárásaként.

“Óriási élmény volt ez a tavasz számunkra, hiszen ​a februárban indult klubturnénk végül 22 állomásosra duzzadt. Rengeteg helyen jártunk az országban és szinte mindenhol kivételes hangulat fogadott minket, amiért nem tudunk eléggé hálásak lenni a közönségnek. Ennek a lezáró akkordja lesz a turné utolsó állomása a Budapest Parkban, ami talán az egyik legfontosabb és legjobban várt koncertünk az idén. Extra műsorral és vendégekkel készülünk, illetve az egyik legkomolyabb színpadi megjelenéssel, amit az utóbbi időben itthon láthatott a közönség.”
meséli Marsalkó Dávid.

Halott Pénz – Valami van a levegőben

Nem csak országszerte, hanem Londonban és hat erdélyiNem érinthet meg állomáson is elhangzottak a slágerek (is) a , az Ugyanúgy hallasz, a Hello lányok, vagy a turné címadó dala – a Youtube-on már 8 millió megtekintés felett járó – Valami van a levegőben.

Ez utóbbi felvétel májusban, két kategóriában is elnyerte a legrangosabb hazai zenei elismerést a Fonogramot. Az év hip-hop felvétele díját a szakmai zsűri ítélte oda, míg az év dala díját az MR2 Petőfi Rádió hallgatóinak szavazatai alapján adták át a Halott Pénznek.

Budapest Park jegyek ezen a linken.
Facebook-Event

Címkék:
 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>