A többi mint tíz éve ugyanazzal az öttagú felállással működő Foals a kétezres évek egyik legmeghatározóbb indie-zenekara, illetve legjobb példája annak, hogy a műfaj egyáltalán nincs leszállóágban, sőt. Tavaly megjelent negyedik stúdióalbumuk, a What Went Down egy egészen új szintre emelte a zenekart.

Izgalmas visszatérésük tavaly kezdődött a lemez címadó dalával, de az igazi őrület a Mountain At My Gates című kislemezzel, és az ahhoz készült intertaktív GoPro-videóval vette kezdetét.
Foals – My number

Az augusztusi lemezmegjelenést egy meglepetés koncert előzte meg a Reading Fesztiválon, ami az NME szerint az egész esemény legjobb pillanata volt. Az albumot pedig remek fogadtatás jellemezte, a legfontosabb magazinok (Uncut, Mojo, NME, GQ) is elismerően nyilatkoztak róla, sőt, az idei NME Awardson el is hozhatták a Legjobb Album díját.

reklám

A többször a világ legjobb koncertzenekarának választott Foals tehát karrierjének csúcsán látogat újból hazánkba, hogy két fesztiválos fellépése után végre önálló koncerten mutathassa meg, valóban érdemes a címre.

Facebook-event.

Kapunyitás. 17.00
A jegyértékesítés csütörtökön reggel 8-kor indul!

Early bird: 5999 FT
08.01-ig: 6999 Ft
08.02-től és a helyszínen: 7999 Ft
Terasz jegy: 14 999 Ft (Terasz jeggyel jogosult vagy belépni a VIP bejáraton. A Teraszokról exkluzív helyről élvezheted a koncertet, és a koncertek utáni bulit.)

Címkék:
 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>