Az ír kocsmapunk napjainkra olyan népszerű lett, hogy az sem meglepő, ha egyik legnevesebb képviselőjük az Egyesült Államokból származik. Azért a kötelékek adottak, egy igazi ír, Dave King vezeti a július 19-én ismét Magyarországra érkező Flogging Molly-t.

A Barba Negra Track [2] táncterét egy csapásra változtatják majd egy hatalmas, őrjöngő pubbá. Az sem lehetetlen, hogy egészen a Dunáig fog folyni a sör ezen az esten, ahol a habzó nedű mellett az önfeledt mulatságé lesz a főszerep.

Flogging Molly – Don’t Shut ‘Em Down

Az 1997-ben, Los Angelesben alakult zenekar amúgy sosem szerette, ha bekategorizálják őket. A punk rock attitűd mellett jól megférnek zenéjükben az olyan autentikus kelta hangszerek, mint a hegedű, a mandolin, vagy a harmonika.
„Nem vagyunk egy tradicionális banda. Hatással van ránk, és inspirál minket a hagyományos ír zene, de nem kérdés, hogy mi csavarintunk rajta egyet.”
- mondta Dave King.

A Flogging Molly eddig öt nagylemezzel jelentkezett, ezek közül a legutóbbi, Speed of Darkness című anyag a Billboard kilencedik helyén debütált, s hatalmas sikert aratott. Ha minden jól megy, már a folytatásra sem kell sokat várni, ugyanis már készülőben van új korongjuk, mely a tervek szerint még idén meg is fog jelenni.

Jegyek kaphatóak:
Music Club recepcióján, vasárnap kivételével minden nap 12 és 20 óra között. (Budapest, XI. kerület, Prielle Kornélia utca 4.)

Jegyárak:
- early bird : 3500 Ft,- (az első 300 db)
- 2015.06.30-ig : 4500 Ft,-
- 2015.07.01-től : 5500 Ft,-

Facebook esemény-link

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>