Az 1979-ben alakult amerikai hardcore punk zenekar 1988-ban oszlott fel, de most elindítottak egy honlapot, és arra is van esély, hogy aktivizálja magát a trió. A Hüsker Dü olyan zenészeket inspirált hajdan, mint például Henry Rollins.

Egyelőre hatféle póló rendelhető meg az oldalukon, de már az is nagy szó, hogy újra kommunikálnak egymással. Az énekes-gitáros Bob Mould, a dobos Grant Hart és a basszusgitáros Greg Norton az utóbbi évtizedekben nem adták jelét annak, hogy különösebben akarnának egymástól bármit is, ám az utóbbi állítása szerint most felfogadták a Meat Puppets menedzserét, Dennis Pelowskit, hogy segítse őket vissza a zenei életbe. Első lépésként létrehozták ezt a honlapot és már készülőben van a hivatalos facebook-oldal is.

Hüsker Dü – Makes No Sense At All

Ami pedig a jövőt illeti, Norton a következőket nyilatkozta: “Egyelőre többszereplős a szituáció, mint szeretnénk, de hamarosan elválik, mire jutunk.”

Erre kíváncsiak leszünk.

Címkék:
 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>