A Faith No More blog szerint a Wildcard Ink kiadó folytatja a Rock & Roll Comics című sorozatát, és a négy évvel ezelőtti Kids of Widney High után a második képregény kétrészes lesz, és a Faith No More, valamint a Mr. Bungle lesznek a főszereplői. 

Mindkét zenekar történetét Mike Wellman írja, aki a részben mentálisan vagy fizikálisan megváltozott képességű tagokból álló Kids of Widney High-képregényt is jegyzi.
A Kids of Widney High egyébként annyiban kötődik Mike Pattonhoz, hogy többször felléptek már a Fantômas, és a Mr. Bungle előzenekaraként, és az 1999-es albumukat, a Let’s Get Busy-t Patton lemezkiadója, az Ipecac Records adta ki.

A Mr. Bungle-részt Sinclair Klurgarsh rajzolja majd, és a hírek szerint hol igen szürreális és sötét lesz, már-már paranoid, hol színes és napsütötte, mondhatni vidám.

A Faith No More-rész pedig Matt Jacobs keze műve lesz, aki például a Tomahawk Oddfellows című számához készített tavaly klipet.

Tomahawk – Oddfellows

Mike Patton hozzátette, hogy a projekten dolgozók mind hatalmas rajongói a két bandának, és mindent elkövetnek majd, hogy életművükhöz illően színvonalas képregények szülessenek. Bár ezek nem hivatalos zenekari kiadványok lesznek, a FNM-basszusgitáros, Billy Gould azért figyelemmel követi a folyamatot, a két történetet is olvasta és tetszettek neki.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>