Egy laza La Coka Nostra és House of Pain turné után, Everlast visszatért a blues-folk-country hangzáshoz, és a gangsztás emberkedés helyett újra az amerikai átlagpolgárok szociális problémáira koncentrál.

Tudni kell ugyanis, hogy kinn se fenékig tejfel minden – nemcsak nálunk szívatják a plebszet. A Songs of the Ungrateful Living című album őszies, de fülbemászó dallamai közül kiemelkedik a klippel megerősített I Get By, melyben Whitey Ford már nem éri be azzal, hogy pusztán szavakkal ostorozza az államot, a rend őreit vagy az adóhivatalt, hanem igazi urbán gerilláknak segédkezik az éjszakában (akikről persze kiderül, hogy egytől-egyig az ő alteregói):

Everlast – I Get By

Bár a soproni interjúnk kis híján verekedésbe torkollott, továbbra is minden tiszteletünk a lassan élő legendává érő Eric Schrodyé, akinek minden szavával közösséget tudunk vállalni – érdemes végigböngészni a dalszövegeit. Tanulságosak.

Címkék:
 

Eddig 2 hozzászólás

  1. Dudich Ákos szerint:

    tisztára úgy indul, mint egy Tom Waits szám…

  2. korne1 szerint:

    állat a klip! igen jók a táblák, mindegyik pólóra való.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>