Manapság egyre ritkábban van jelen Tatabánya városában olyan ifjúsági kezdeményezés, amelynek keretein belül a résztvevők egy adott témához kapcsolódóan jelennek meg egy-egy rendezvényen, nem csak „beesnek” egy péntek vagy szombat este az adott szórakozóhelyre.
Működik a városban egy 21. életévét taposó zenei klub, amely a mai napig aktívan szolgálja a klub tagjainak zenei igényét.
A tatabányai Depeche Mode Klubban október 8-án, szombaton este egy különleges program várja az elektronikus zene szerelmeseit.

Az „Electro Night Live” koncertsorozat keretein belül szinte teljesen ugyanazok az együttesek várják majd a hallgatóságot, akik 1993-ban már felléptek együtt, a 101. klubtalálkozó alkalmából.

Természetesen az azóta eltelt 18 év mindhárom együttes életében nagy változásokat hozott.

Az Inverse együttes két tagja, Nyiz István és Nyiz Zsolt nagy erővel készül a fellépésre, ahogyan a No Figurativ zenekar is, amelynek népes csapata: Dömötör Tamás (ének), Dósa Sándor (szintetizátorok, vokál), Németh Roland (szintetizátorok), és vendégként a Studio 101-ből, valamint a Synthaxx-ból Árvai Rudolf (szintetizátorok, vokál) a régi, áthangszerelt dalok mellett két vadonatúj dallal készül az októberi bulira.

A Voyagers együttes, amelynek két tagja, Kun Szilárd, és Josef Stapel (eredeti nevén Vengrin József) a legendás Megabyte együttesből lehet ismerős, valamint Lipovics Péter, aki a Nostromo 7 formáció egyik tagja is egyben, hamarosan egy maxi CD-vel jelentkezik, amelynek ősbemutatója lesz az október 8-ai buli, s amely a tatabányai Roxxy Music Café-ban kerül megrendezésre.

Az estét tovább színesíti majd egy, a klub zenei világához illő zenéket felvonultató karaoke-party, valamint a klub új rezidens DJ-je, Árvai Krisztián is, aki a koncertek után a zenét szolgáltatja majd hajnalig a szórakozni vágyóknak.

Bővebb infó az esemény Facebook-linkjén.

Címkék:
 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>