Könyvet jelentet meg Andy Vella, a Cure hivatalos fotósa, melyben még soha nem látott képek is helyet kapnak. És erre még Robert Smith is áldását adta.

Sőt Robert Smith szerint az Obscure címre keresztelt kötet – ahogy azt az előszóban is leírja -

“szörnyen vicces, borzasztóan őszinte és furcsán melankolikus”.

the cure- “lullaby” (MTV Unplugged)

Vella 1981 óta követi a zenekart és ő felelt például a Faith album képi világáért is, így a képek évtizedeken ívelnek át, hiszen az utolsó képkocka az idei Royal Albert Hallos koncerten készült.

“Nincs fix ötletem egy képről. Mindig kedveltem és bíztam a spontaneitásban. Szeretem a világos és sötét tónusokat, de azt is, ami közte van. A Cure a képeimet költészettel tölti meg. Amikor a Cure-t fotózom mindig egy új helyre repülök.” – nyilatkozta Andy Vella a képeiről

Nemrég Robert Smith ejtett pár szót a készülő új albumukról is, miszerint az egy amolyan mix lesz tök új szerzeményekből és régebbi, a 2008-as 4:13 Dream album környéki dalokból.

forrás: nme.com

Vonatkozó: Robert Smith & The Cure – Vágyak és vallomások c. könyv

Címkék:
 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>