Ezt a találó megjegyzést a Rolling Stones gitárosa, Ronnie Wood tette, amikor a Cheltenham Literature Fesztiválon a tehetségkutató versenyekről fejtette ki a véleményét. Wood a tavalyi X-Faktorban fellépett a One Direction együttessel.

Wood ezzel a kommentjével elsősorban arra akart utalni, hogy mekkora nyomás nehezedik a fellépőkre: “Nem elég, hogy alapból lámpalázas vagy, ott van a tudat, hogy éppen több millió ember néz a TV-ben. Ha hibázol, vagy kiesel, az nagyon rosszat tesz az egódnak, mert a média hatása megsokszorozza a kudarcodat. Csodálkozom is, hogy nem ugrott meg az öngyilkosságok száma!”

Wood nemrég azt is bevallotta, hogy zenei karrierjének a kezdeti szakasza tulajdonképpen egy hosszú felkészülés volt arra, hogy aztán 1975-ben a The Rolling Stones tagja lehessen. A The Byrds, The Creation és a Faces mind csak ugródeszkának szolgáltak.

The Byrds – Turn, Turn, Turn

“Mindig is az a cél vezérelt, hogy egyszer majd a Stones tagja leszek. Ez hajtott előre. A zene mellett az egésznek a hangulata, sikeressége és kiállása volt az, ami a leginkább megragadott.”

Címkék:
 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>