A Slipknot új klippel rukkolt elő, amely a tavalyi lemez nyitódalához, az XIX-hez készült. A rendező a bohóc, vagyis Shawn Crahan, és a dal az elhunyt basszusgitárosnak Paul Gray-nek hivatott emléket állítani. A klip mellett felidézzük az NME által összegyűjtött top tíz beszólását az énekesnek.

Írtunk már arról, hogy Corey Taylor nem megy a szomszédba egy kis őszinteségért, akkor se, ha ezzel esetenként kicsapja a biztosítékot. Íme a 10 legszebb gyöngyszem:

1, “Az első Slipknot-albumot a fürdőszobában írtam. Ekkoriban reggel 9-től este 8-ig egy szexshopban dolgoztam.”

2, ”A Nagy Négyes [Metallica, Slayer, Megadeth, Anthrax] koncertsorozatot csak azért nem nevezték úgy, hogy A Nagy Hármas És Azok A Srácok, Akiknek Nagyon, De Nagyon Szükségük Van Erre A Bulira, mert ez nem fért volna rá a pólókra.”

3, ”Rick Rubin ma már csak árnyéka hajdani önmagának. Túlértékelik és túlfizetik. Én soha többé nem dolgozom vele még egyszer, az kurva élet.”

4, ”Édes istenem, mennyire gyűlölöm a selfie-botokat. Mi a fasz ütött az emberekbe?  Ha a kezem ügyébe kerülne egy baseballütő – vagy krikettütő, amennyiben éppen Angliában vagyok –, a szart is kiverném a selfie-botos arcokból, és a legkisebb lelkifurdalás nélkül vonulnék börtönbe.”

5, ”Tiszta szopás. Donald Trump, mint valóban esélyes amerikai elnökjelölt? Vicc! Ezzel az erővel akár Emo Philips  is indulhatna [amerikai komikus] .”

6, ”Kanye, kizárt, hogy te lennél a világ legnagyobb rocksztárja. Erre a legjobb bizonyíték, hogy ezt hangoztatod. Olyan ez, mint amikor valaki állandóan a punciról beszél, de valójában csak vágyakozik rá.”

7, ”Az elitista beállítottságú zenészektől mindig kiakadok. Szinte szégyellik, hogy befutottak. Csak azt nem értem, hogy akkor egyáltalán miért jöttek elő a pincéjükből? Hiszen ott is játszhatnák a zenéjüket, és akkor legalább tutira senki se ismerné meg őket. Beképzelt majmok.”

8, ”A mai popzene körülbelül olyan, mintha ezer méh csípne meg egyszerre. Auto-tune, futószalagon gyártott konzervzene. Ezzel az erővel egy darab fát is hallgathatnánk. Kifejezetten zavar ez a tendencia, mert én személy szerint apait-anyait beleadok abba, amit csinálok – minden este vért izzadok, és majd megdöglök a kibaszott színpadon, érted? Felháborító, hogy vannak, akik hagyják, hogy a számítógép végezzen minden munkát helyettük. Ez sértés minden tehetségesebb ember számára.”

9, “Szeretnék valami vicceset és szarkasztikusat csinálni – és nem a kibaszott dubstep baromságra utalok. Leporolnék valami klasszikus stílust, és csavarnék rajta egyet. Már egy nevet is kitaláltam magamnak: A Boogie Lovag. Az első albumom címe pedig az lesz, hogy A Boogie Lovag Felemelkedése.”

10, ”Ha tényleg összeállna a Guns N’ Roses, azonnal leállnék a turnézással, hiszen velük senki se veheti fel a versenyt.”

De lássuk végre azt a klipet:

Slipknot – XIX [OFFICIAL VIDEO]

Címkék:
 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>