Bohemian Betyars turnéja szépen gördül tovább, íme a spanyolországi beszámolójuk egy kis videóval megtámogatva. Fesztiválfellépés, tenger, illegál koncert, whisky-unicum-sangria, ájulás!

Jávea felé útba ejtettük Barcelonát, hogy találkozzunk egy kedves barátnőnkkel, Diával, aki Máltán él és a koncertünkre repült oda. Így bővült a Betyár-karaván. Sajnos sietnünk kellett, ezért Barcelonában nem nagyon tudtunk nézelődni. Zúztunk a fesztiválra. Sokat utaztunk, nevettünk, izzadtunk a  gyönyörű tájakon át vezető úton. Végül megérkeztünk. Ez a három nap amit itt töltöttünk,  a turné eddigi legszebb, legmelegebb és legfárasztóbb napjai voltak. Gyönyörűek a temperamentumos, napbarnított spanyol csajok! Az Iboga Summer Festival utolsó élő fellépőjeként játszottunk fél10-től. A koncert valami elképesztő volt, a nyarunk talán eddigi legjobb koncertje. A háromezer megvadult spanyolból álló közönség nagyon élvezte, jó kis buli volt. Koncert után a Ska Cubano nagy öregeivel és Beardymannel pálinkáztunk és pár száz jókedvű spanyol cimborával vetettük bele magunkat az éjszakába.  Viszkiztünk és hangszerekkel, a fél repertoár eljátszásával letereltük az embereket a tengerpartra. VAMOS Á LA PLAYA!!! Csodás ez a hely!!!

Közös jam-session vette kezdetét. Hajnalig muzsikáltunk, majd valahogyan hazajutottunk a szállásra, és másnap kettőig horkoltunk. Egésznapos szieszta, New York Ska Jazz Ensemble koncert, aztán este megnéztük a granadellai partokat, csobbantunk egy nagyot. Lájti Cé, majd vissza a fesztiválra, ugyanis be lett harangozva a fesztivál-kempben, hogy hajnali 4-től Bohemian illegál koncert lesz a sátrak között. Az egész zenekar beleszeretett kelet-Spanyolországba.

Bohemian Betyars – 6-7. nap Javea – Iboga Summer Festival – Utcabetyár tour

Mire visszaértünk már a főszervező dj-zett, hajnali 2 körül. A harmadik trekk a Megjöttek volt. Beszartunk. Úgy verette a közönség, öröm volt nézni őket. Utána kocsival lezúztunk a kempingbe és az utcazenés cuccainkkal nyomtunk egy akusztikus koncertet. Ugye hajnali 4-től. ADTA!
Kakas körbeadta azt a maradék egy liter Unikumot, úgyhogy az első soroknak is sikerült berúgnia. Nem csak nekünk.

Napfelkelte, ájulás, másnap összeszedelődzködés és IRÁNY IBIZAAAAA!!!

Címkék:
 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>