Kora délután megérkeztünk Nizzába, ahol egy gyors terepszemle és órákig tartó technikai szünet után megkezdtük a zenélést az egyik legforgalmasabb helyen. A várakozásokkal ellentétben – az internet szerint NEM lehet utcazenélni Nizzában – rengeteg utcai művésszel találkoztunk és az egyik legjobb sessionünket nyomtuk le.

Közben megtaláltak minket a helyi alternatív színház színészei és meghívtak az esti musicalükre egy közös zenélésre, de olyan sokan voltak a parton, hogy a tengertől és az isteni francia rumtól felfrissülve inkább ott is zenéltünk még egy kicsit. Éjszaka ismét a parton tértünk nyugovóra a szabad ég alatt, majd pár óra múlva a forró nap keltett ki minket a hálózsákokból. A reggeli zuhanynál nagyon viccesnek találták az úszómesterek, hogy akkor zárják el a vizet, amikor tetőtől talpig habosak vagyunk és nem kis erőfeszítésbe került újra megnyittatni.

Dél körül sikerült elindulnunk és időben(!) megérkeztünk Arbucies-ba, Barcelona mellé. Itt végre szervezett koncertünk volt és kisváros lévén olyan vendéglátásban volt részünk, hogy csak pislogtunk. Kaptunk egy 3 szintes házat 30 ezer m2 telekkel, amit amúgy csak esküvőkre adnak ki… A jeles esemény, amelyen felléptünk, a Katalónia szabadságáért való első fesztivál volt, úgy hogy a revolución hangulat nem maradt el. Koncert előtt még kosaraztunk egy jót, hogy bemelegítsük izmainkat. Este 11-kor első fellépők voltunk, de hatig sikerült skippelni az alvást. Reggel visszavonultunk a villánkba, majd 2 óra alvás után kitört a volcano és kisebb őrjöngés vette kezdetét.

Bohemian Betyars – 4. nap Nice – 5. nap Arbucies – Utcabetyár tour

Címkék:
 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>