Még fel se dolgoztuk az Iboga-fesztiválon átélt élményeket, de már egy hajón találtuk magunkat, úton Ibizára. Úgy tűnik ez az egész turné ilyen lesz, és valószínűleg csak otthon fogjuk tudni feldolgozni azt a sok dolgot, ami eddig történt, és még történni fog.

Sose gondoltam volna, hogy valaha eljutok erre a szigetre, bár igazából különösebben nem is vágytam rá. Amennyit általában tudni lehet Ibizáról, azt gondolná az ember, hogy csak óriás diszkók vannak, meg hotelek, gazdag sznobok, 10 eurós víz, elektronikus zene és szintetikus drogok… Nem, ez nem a mi helyünk. De aztán jött az ötlet, hogy ha már úgy is a közelben vagyunk, miért ne néznénk meg. Ha rosszul is sül el, legalább akkor is elmondhatjuk, hogy voltunk ott. Pozitívan csalódtunk.

Ha nem foglalkozol azzal, hogy mások mit gondolnak rólad, óriási szabadságot szerezhetsz magadnak, aminek segítségével sokkal több mindent eltudsz érni az életben. Valószínűleg mi voltunk a város legalja abban a pár napban. A strandon aludtunk hálózsákjainkon, meg kartonlapokon, a padokon terítettünk meg, a magunkkal cipelt konzervekkel, baguettekkel. Lehet, hogy furcsán néztek ránk az emberek, de mi ezt nem vettük észre. Csak csináltuk és élveztük a helyzetet. Nincs annál jobb reggel, mikor arra kelsz, hogy a nap összeolvaszt a hálózsákkal, és még ki sem tudod nyitni a szemed, de már az azúrkék tengerben vagy. Aztán szép lassan meglátod körülötted a turistákat, az éttermeket, szállodákat és a képükbe röhögsz. Legyen övék a pénz, miénk a szabadság.

Hogy mit kezdtünk vele, abban a rövid időben, nézzétek meg a videóban.

Bohemian Betyars – 8-9. nap Ibiza – Utcabetyár tour 13/07/28

Címkék:
 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>