Augusztus 4-én este megérkeztünk Genfbe. Az úton gyönyörű hegyek vettek minket körbe, nagyon  élveztük a kontrasztot az ibizai tengerpart és a havas Alpok különbsége között. Nem hagytunk sok időt a tétovázásra, amint leparkoltunk bementünk a központba a tóparthoz kikeresni az utcazeneturné következő helyszínét. A tó mellett éppen egy fesztivál volt…

Remek lehetőség a zenekar bemutatkozására. Másnap nem sokat haboztunk miután felkeltünk csobbanás a kristálytiszta tóban, reggeli és irány a központ. Játszottunk vagy három szettet is. Az egyik szünetben odajött a fesztivál szervezője, hogy kérjen egy cd-t tőlünk. Fél óra múlva vissza jött és magával hívta Fehért, hogy hallgassa meg mit rakott be a fesztivál rezidens dj-je. Nagy megtiszteltetés, hogy a turnénk alatt két fesztiválon voltunk és mindkét alkalommal hallhattuk magunkat egy dj által. Két napig savaztuk a levegőt a zenénkkel, táncoltattuk az embereket, hülyére vettük a rendőröket, (akik nagyon kedvesek és jóhiszeműek Genfben – respect ). Végül utolsó este Palágyit állva hagyta egy cinege szóval mentünk tovább Prága főterére. 

Bohemian Betyars – 15-19. nap Genf, Stuttgart, Prága

Útközben Stuttgartban próbálkoztunk be, ahol végül ki sem tudtunk pakolni, az ottani rendőrök nem bizonyultak olyan kedvesnek mint Genfben, így folytattuk utunkat. Augusztus 8-án Prága főterét ostromoltuk.

Én éppen ezen a napon szoktam a születésnapomat tartani, így kicsit szomorú voltam, hogy a családom és párom nélkül kell lennem, (persze a srácokkal is nagyon jó, de azért a szülinap az szülinap). Kicsit zavarba is jöttem, amikor Máté elkezdte az embereknek magyarázni angolul, ezt az egészet, aztán énekeltetni az emberekkel a Happy Birthday-t, de igazán akkor lepődtem meg, amikor kiderült számomra, hogy Pala leszervezte a hátam mögött, hogy a Nikit kihozzák a nővéremék Prágába és együtt ünnepeljünk. Óriási élmény volt, hogy több száz ember felköszöntött, -persze nem is ismertem őket, de mindegy, jó volt.

Végül az estét egy közös vacsorával zártuk, degeszre kajáltuk magunkat, majd később egy kisebb konfliktusba keveredtünk két helyi sráccal, miközben rumunkat kortyolgattuk elégedetten a főtéren törökülésben ülve. Szerencsére semmi komoly nem történt, hiszen Kolos és Kristóf gyorsan feleszméltek és fegyelemre intették pezsgővérű felebarátainkat, majd később azon morfondíroztunk, hogy mi történik azzal a sok száz kínai emberkével, akiket bekísérnek a hostelünk melletti szűk kis pinceajtón, de ki nem jön egy sem… Így megszületett a kelet-európai szervkereskedelem-turizmus teóriája, aminek részleteit nem fogjuk megosztani veletek a Ti biztonságotok érdekében!
Bulizzatok szépen, élvezzétek az életet!

Muhari Krisztián

Címkék:
 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>