Jó hírünk van az Angertea iránt érdeklődőknek: a zenekar nem rég aláírt egy három lemezre szóló szerződést a norvég Smash Fabric Records-szal.
A három lemez magába foglalja a tavalyi Twenty-Eight Ways to Bleedújrakiadását, az idei Distrust EP kiadását, illetve egy jövő szeptemberben várható vadonatúj Angertea lemezt!
A kiadó fő profilja eddig az elektronikus zene volt. Most fog három alegységre bomlani, és az egyik alegység profilja a rock-metal lesz! A zenekar szerint a kiadónak nagyon lelkes kis csapata van, akik segíteni szeretnének abban, hogy egy-két lépéssel előrébb jussanak külföldön. Jó kapcsolataik és terjesztői hálózataik vannak Észak-Amerikában, a Skandináv országokban, és Nyugat-Európában.

Mi szurkolunk!

Egy-két hónap múlva esedékes újrakiadásokkal egy időben fog kijönni az új videoklipjük is, amit a Distrust dalhoz forgattak júniusban az EETfilm stábjával.

Addig itt az utolsó Angertea videóklip a zenekar Streams című dalához, amiben vendégszerepel Vörös Attila, a Nevermore és Leander gitárosa. A dal nagymértékben elüt attól, amit általában művelnek, mert egy kis egyszerű melankolikus dal a barátságról.

A videó itt látható:
http://www.youtube.com/watch?v=6QoJ6NllZH4

Ezen kívül fontos még, hogy a Distrust EP teljes egészében, borítóval, promóképekkel együtt ingyenesen, és mindenféle regisztráció nélkül letölthető innen:
www.angertea.com/distrustEP666

Címkék:
 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>